Text Size
Luni, Ianuarie 22, 2018
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri
Presa

ETIQUETTE MAGAZINE  - Conferinta Nationala CAFA, la cea de-a X-a editie


A zecea ediţie a Conferinţei Naţionale a Coaliţiei Asociaţiilor Femeilor de Afaceri  - C.A.F.A., cu tema « Împreună putem învinge », a avut loc în perioada 31 mai - 1 iunie. Pe 31 iunie lucrările conferinţei s-au desfăşurat  la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Bălcescu.

Evenimentul a reunit  reprezentanţi ai mediului de afaceri românesc şi ai societăţii civile care au dezbătut probleme actuale cu care se confruntă societatea românescă. Asociaţiile membre C.A.F.A. au prezentat momente marcante din evoluţia şi activitatea lor.

 

Fondată în 2004, C.A.F.A. are patru direcţii de acţiune: sprijină femeile de afaceri în dezvoltarea potenţialului antreprenorial şi managerial; promovează femeile în posturi de conducere; contribuie la îmbunătăţirea mediului de afaceri românesc, inclusiv prin parteneriate public-private; stabileşte relaţii de parteneriat cu alte asociaţii şi organizaţii ale oamenilor de afaceri din ţară şi din afara ţării.

Nr. 1 /  Iunie 2012

Monitorul de Galaţi: CINE SE TEME DE DEZBATERI ÎN PLINĂ CAMPANIE ELECTORALĂ?

În urmă cu aproape două săptămâni, exact la debutul campaniei electorale, am primit o invitaţie din partea Asociaţiei Femeilor Întreprinzătoare din România (AFIR) - Galaţi la o masă rotundă la care urma să ia parte candidaţii la Primăria Galaţi. Prevăzută pentru data de 22 mai, masa rotundă se dorea o dezbatere pe tema “Dezvoltarea metropolitană a municipiului Galaţi, pe axa Galaţi-Brăila”. Interesant, mi-am zis, confirmând instantaneu prezenţa la eveniment. Aveam un „feeling” că această campanie electorală va fi una ternă la suprafaţă dar cu mult forfot în subteran, departe de ochii presei şi ai electoratului, aşa că am fremătat la gândul că îi voi putea vedea faţă în faţă pe cei care pe 10 iunie vor aştepta cu înfrigurare rezultatul votului nostru, al tuturor. A venit şi ziua cu dezbaterea. Ziua X mi-a adus, însă, acea dezamăgire pe care, sincer, am prevăzut-o, dar am sperat până în ultima clipă că greşesc.

Citeşte mai mult...

Viaţa liberă - Galati : ZONA METROPOLITANĂ GALAŢI-BRĂILA, VĂZUTĂ DE CANDIDAŢII LA PRIMĂRIE

Pentru prima oară în această campanie electorală pe care o traversăm, un ONG - Asociaţia Femeilor Întreprinzătoare din România - a reuşit să organizeze o dezbatere între candidaţii la funcţia de primar al municipiului Galaţi. 
Din cei 12 candidaţi la funcţia de primar al municipiului Galaţi, numai şase au participat la dezbatere, fiecare prezentându-şi părerea despre dezvoltarea metropolitană a municipiului Galaţi, pe axa Galaţi-Brăila.

Citeşte mai mult...

Monitorul de Galaţi: CANDIDAŢII, INVITAŢI DE FEMEILE DE AFACERI LA O MASĂ ROTUNDĂ

În data de 22 mai a.c., ora 11, la sala de conferinţe a Hotelului Mercur se va desfăşura masa rotundă cu dezbatere pe tema “Dezvoltarea metropolitană a municipiului Galaţi, pe axa Galaţi-Brăila”. Sunt invitaţi candidaţii la Primăria municipiului Galaţi, care îndeplinesc condiţiile impuse de regulamentul de organizare mesei rotunde.

Concluziile se vor face publice în 5 zile de la eveniment.

Organizatorii mesei rotunde sunt Asociaţia Femeilor Întreprinzătoare din România - Galaţi, membră fondatoare a Coaliţiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din România şi Cartel Alfa Galaţi.

Business WomanASOCIAŢIA FEMEILOR de AFACERI şi a FEMEILOR CONDUCĂTOARE DE ÎNTREPRINDERI – BRAŞOV


«Am pus bazele acestei asociaţii şi am contribuit la crearea altor asociaţii din ţară întrucât cred că orice comunitate are nevoie de asemenea forme asociative, care să se implice în problemele locale şi naţionale, reprezentând „glasul” societăţii civile. De-a lungul timpului, am reuşit să dovedim că A.F.A.F.C.I. este o asociaţie activă şi utilă comunităţii şi, mai ales, am schimbat, în mare măsură, mentalitatea braşovenilor vizavi de o asociaţie de femei de afaceri.»

Luana Popa – Preşedinte A.F.A.F.C.I.

Interviu cu Luana Popa - Preşedinte A.F.A.F.C.I. - Braşov

Scurt istoric al A.F.A.F.C.I.
Asociaţia Femeilor de Afaceri şi a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi Braşov (A.F.A.F.C.I.), constituită în ianuarie 2004, este o organizaţie neguvernamentală cu personalitate juridică, non profit şi apolitică. A.F.A.F.C.I. este continuatoarea Asociaţiei Femeilor Manager Braşov, ONG creat în anul 1997.

Citeşte mai mult...

Mai multe articole..

Pagina 1 din 2

Început
Anterior
1