Text Size
Joi, Ianuarie 18, 2018
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri
Stiri si evenimente Stiri si evenimente Minuta intalnirii C.A.F.A. din 22.11.2011

Minuta intalnirii C.A.F.A. din 22.11.2011

In data de 22.11.2011, la Bucuresti, a avut loc intalnirea de lucru a asociatiilor membre in Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri.

La intalnire au participat 17 membre reprezentante a 7 asociatii din cadrul coalitiei

A.D.A.F. Bucuresti- Cornelia Rotaru, Gabriela Savu, Monica Florea

A.F.A.F.C.I. Brasov - Stefania Georgia, Maria Puscas

A.F.A.R. Timisoara - Maria Grapini

A.F.I.R. Bucuresti - Cristina Grigorescu, Luminita Sambotin

A.F.I.R. Galati - Teodora Comanescu, Gabriela Chiriac

A.S.O.A.F. - B.O.W. Bucuresti - Elena Laslu, Irina Manole, Daniela Neculae

A.S.O.A.F. - B.O.W. Constanta - Daniela Beica

Pe ordinea de zi, au fost urmatoarele teme:

 1. Raportul de activitate pe anul 2011 al secretariatului C.A.F.A., detinut de A.F.I.R. - Galati, prezentat de Gabriela Chiriac, presedinte al asociatiei A.F.I.R. - Galati.

 2. Informare privind relatia cu presa - Luminita Sambotin, viceprezedinte A.F.I.R., ofiter de presa pe anul 2011

 3. Preluarea secretariatului C.A.F.A. pe anul 2012 de catre A.S.O.A.F. - B.O.W., presedinte Elena Laslu.

 4. Aderarea la coalitie in calitate de membru simpatizant a Asociatiei Femeilor Universitare, reprezentata de catre Tatiana-Lia Isoo.

 5. Programul de activitati al coalitiei pe anul 2012.

Prezentarea ordinii de zi pe larg:

 1. Raportul de activitate pe anul 2011 al secretariatului C.A.F.A., detinut de A.F.I.R.-Galati, a fost prezentat de Gabriela Chiriac, presedinte al asociatiei A.F.I.R. - Galati.

In raport au fost prezentate principalele evenimente desfasurate de C.A.F.A., care au fost organizate de catre A.F.I.R - Galati.

Participantele au facut aprecieri pozitive la adresa secretariatului si a ofiterului de presa. S-a facut mentiunea ca a crescut vizibilitatea coalitiei si s-a imbunatatit comunicarea in cadrul coalitiei.

 1. Informarea privind relatia cu presa a fost realizata de Luminita Sambotin, vicepresedinte A.F.I.R.., ofiter de presa pe anul 2011.

Au fost mentionate publicatiile si posturile de radio unde au fost date interviuri privind activitatile coalitiei. In revista “Toghether”, a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost publicat un articol amplu despre coalitie.

 1. Preluarea secretariatului C.A.F.A. pe anul 2012 de catre A.S.O.A..F. - B.O.W.

A.F.I.R.- GALATI, prin delegatia care a fost prezenta la intalnire a predat secretariatul coalitiei, pe anul 2012, lui A.S.O.A.F. - B.O.W., Bucuresti, condusa de Elena Laslu. Asociatia urmeaza sa se ocupe de corespondenta si informarea asociatiilor in cadrul coalitiei, de actualizarea site-ului CAFA: www.cafa.ro, organizarea Conferintei Nationale a C.A.F.A. si de indeplinirea programului de activitati.

 1. Aderarea la coalitie in calitate de membru simpatizant a Asociatiei Femeilor Universitare, reprezentant Tatiana-Lia Isoo.

In cadrul sedintei, reprezentanta A.F.U., a prezentat o scrisoare de intentie a asociatiei, in vederea aderarii, ca membru simpatizant al coalitiei si a pus la dispozitie documente de constituire ale asociatiei.

S-a supus la vot si tóate asociatiile prezente, care sunt asociatii membre fondatoare au fost de acord cu acceptarea ca membru simpatizant a A.F.U. si inscrierea pe site-ul coalitiei.

 1. Programul de activitati al coalitiei pe anul 2012.

  • Seminar - Principii de guvernanta asociativa - 20 ianuarie 2012, Bucuresti, lector Camelia Bulat, C.I.P.E. Romania - confirmat,responsabil secretariatul.

  • Conferinta Nationala, editia a X-a, cu tema ”Impreuna putem invinge”, in perioada 31.05 - 1.06.2012, la Bucuresti, organizator A.S.O.A.F. - B.O.W.

  • Seminar de networking destinat membrelor asociatiilor din cadrul coalitiei, cu tema “Sa ne cunoastem mai bine”- septembrie 2011, responsabil secretariatul.

  • Organizarea de conferinte de presa ale coalitiei trimestrial sau atunci cand sunt necesare.

  • Finalizarea bazei de date cu membrele asociatiilor din cadrul coalitiei, termen mai 2012, responsabil A.F.I.R. - Galati.

  • Mentinerea site-ului www.cafa.rosi actualizarea lui, pe baza informatiilor trimise de catre fiecare asociatie. Administrator de site pe anul 2011, 2012 - Gabriela Eustratiadis, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

  • Agenda legislativa de care se va ocupa coalitia in anul 2012:

   - Alesii nostrii - dezbatere privind platforma política a partidelor care participa la alegeri

   - C.N.F.P.A. + A.N.C.- informare privind cadrul european – A.S.O.A.F. - B.O.W.

   - Legea privind economía sociala - A.D.A.F.

   - Propunere modificare Codul fiscal – T.V.A. - ul sa se achite la incasare, motivata datorita intrarii in insolventa a firmelor – A.F.I.R. - Galati.

  • Pentru cresterea vizibilitatii asociatiilor si a coalitiei, s-a reluat propunerea sa se faca schimb de link-uri pe site-uri.

  • Adaugarea unei rubrici la site - Programe de formare profesionala.

Secretariatul urmeaza sa informeze in mod constant si transparent, intreaga coalitie despre activitatile si prográmele derulate.

30 noiembrie 2011                                                                                                          Secretariat pe anul 2011-11-30

                                                                                                                                                       A.F.I.R. - Galati