Text Size
Luni, Ianuarie 22, 2018
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri
Stiri si evenimente Stiri si evenimente Forumul Futurallia - oportunitate de extindere a afacerilor pe plan mondial

Forumul Futurallia - oportunitate de extindere a afacerilor pe plan mondial

Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF) aduce la cunostinta femeilor de afaceri din Romania ca au inceput inscrierile la cea de-a 23-e editie a The Global Summit of Women, care va avea loc intre 6 si 8 iunie 2013 la Kuala Lumpur, in Malaezia.

Tema din acest an a summitului este “Femeile: Crearea noii economii”, reflectand convingerea ca femeile pot schimba piata globala prin crearea de intreprinderi inovative, cu accent pe responsabilitatea lor fata de salariati si comunitatea locala, precum si pe initiative de protejare a mediului inconjurator.

 

Evenimentul ofera prilejul unui schimb de strategii, idei si solutii care sa accelereze aparitia de oportunitati economice pentru femei si tinere. Intre vorbitori se va numara si Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM-uri.

ADAF a fost invitata de Irene Natividad, presedinta Summit-ului si presedinta Asociatiei Internationale a Femeilor Directori de Corporatii (CWDI), sa organizeze delegatia de participare a femeilor din Romania, sa propuna speakeri dintre oficialitatile romanesti participante, ADAF avand astfel statutul de Partener International.

Taxe de participare:

800 $ pentru corporatii

550 $ pentru ONG-uri, intreprinzatori si oficiali guvernamentali

240$ pentru sot/sotie/copii

Taxa include evenimentele de seara (ceremonia de deschidere si receptia de bun venit, Gala Dinner si ceremonia si receptia de inchidere).

Banii se poate achita cu cardul de credit. Inregistrarea se efectueaza on-line, prin completarea formularului postat pe site.

Detalii privind progamul, locatia evenimentului, speakeri, intalnirile B2B, conditiile de inscriere si participare se afla pe website-ul: www.globewomen.org

Pentru acces la solutii optime pentru calatorie (transport, cazare, transferuri, alte servicii) colaboram cu reprezentanta liderului mondial TUI Travel in Romania.

Persoana de contact:

Mariana Dicianu, Business Travel TUI Romania

Tel. 0744.375.171

e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

La editia anterioara, organizata in mai 2012 la Atena, au participat aproape 1.000 de femei din peste 70 de tari - directori executivi de corporatii, intreprinzatori, conducatori de organizatii si grupuri profesionale, oficialitati, incluzand peste 30 de femei ministri.