Text Size
Luni, Ianuarie 22, 2018
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri
Stiri si evenimente Stiri si evenimente 17 Februarie 2011 - Intalnirea asociatiilor membre CAFA

Minuta intalnirii CAFA din 17.02.2011: C.C.I.R, Bucuresti - sala Dobrogea

In data de 17. 02.2011, a avut loc intalnirea asociatiilor membre in Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri.

Asociatii participante: A.D.A.F. Bucuresti, A.F.A.R Timisoara, A.F.A.F.C.I. Brasov, A.F.I.R Bucuresti, A.F.M. Rm. Valcea, A.F.I.R. Galati, A.S.O.A.F. BOW Bucuresti, A.F.A. Cluj, A.F.R. Bucuresti, A.N.F.M.R., A.N.T.R.E.C Arges, PRO FEMEIA.

Invitat : C.I.P.E. - Carmen Stanila

Au fost dezbatute temele anuntate prin ordinea de zi:

  1. Raportul de activitate a secretariatului C.A.FA., detinut de A.F.M. Rm. Valcea, prezentat de Elena Cismaru, presedinte al asociatiei A.F.M. Rm. Valcea.

  2. Preluarea secretariatului C.A.F.A. pe anul 2011 de catre A.F.I.R. Galati.

  3. Programul de activitati ale coalitiei pe anul 2011.

1. Raportul de activitate a secretariatului CAFA, detinut de A.F.M. Rm. Valcea, a fost prezentat de Elena Cismaru, presedinte al asociatiei A.F.M. Rm. Valcea.

Raportul de activitate a cuprins prezentarea principalelor evenimente desfasurate de CAFA care au fost organizate de catre A.F.M. Rm. Valcea, cu mult profesionalism. S-au facut aprecieri deosebite de pozitive de catre celelalte asociatii din cadrul CAFA la adresa A.F.M. Rm Valcea pentru efortul deosebit pentru organizarea tuturor evenimentelor si a Conferintei Nationale a C.A.F.A, editia a VIII-a.

2. Preluarea secretariatului C.A.F.A. pe anul 2011 de catre A.F.I.R. Galati.

A.F.I.R Galati, prin delegatia care a fost prezenta la intalnire a preluat secretariatul coalitiei, pe o perioada de un an. Asociatia urmeaza sa se ocupe de corespondenta si informarea asociatiilor in cadrul coalitiei, de actualizarea site-ului CAFA: www.cafa.ro si organizarea Conferintei Nationale a CAFA.

S-a convenit ca Maria Grapini, presedinta asociatiei A.F.A.R – Timisoara, sa reprezinte in continuare coalitia in relatia cu televiziunile, cu parlamentul, cu institutiile guvernamentale si cu organismele de dialog social, iar Luminita Sambotin - Vicepresedinte A.F.I.R. Bucuresti sa fie ofiter de presa in relatia cu presa scrisa.

3. Programul de activitati ale coalitiei pe anul 2011.

a. Vizibilizarea asociatiilor din cadrul coalitiei, prin prezentarea lor in site-ul coalitiei si crearea de link-uri cu site-urile asociatiilor.

b. Dezvoltarea bazei de date cu membrele asociatiilor din cadrul coalitiei.

c. Organizarea de seminarii cu interes general pentru asociatii.

Organizarea Conferintei Nationale, la Galati in 3 - 4 iunie de catre A.F.I.R. Galati. Titlul si agenda Conferintei vor fi stabilite pana pe 20 martie.