Text Size
Luni, Ianuarie 22, 2018
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri
Stiri si evenimente Stiri si evenimente Conferinta Nationala CAFA - Galati

Un eveniment national apreciat de toate participantele - Conferinta Nationala a Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Romania - CAFA editia a IX a. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Femeilor Intreprinzatoare din Romania - Galati.

In zilele de 3 si 4 iunie 2011 a avut loc Conferinţa Natională a Coaliţiei Asociaţiilor Femeilor de Afaceri din Romania (C.A.F.A.) în  organizarea Asociaţiei Femeilor Întreprinzătoare din Romȃnia – Galaţi (A.F.I.R.-GALATI), cu tema – TU EṢTI SCHIMBAREA – la  care au participat 55 de femei de afaceri reprezentante a 11 asociaţii din tara.
Obiectivul conferinţei din acest an: modalitaţi concrete în care asociaţiile de femei pot contribui la schimbarea în bine a  comunităţilor locale în care îṣi desfasoară activitatea.

Au fost abordate si teme privind modalitatile de dezvoltare ale antreprenoriatului feminin sau buna colaborare cu autoritatile.
Au participat: Asociatia Femeilor Intreprinzatoare din Galati ( A.F.I.-Galati), Asociatia Femeilor Antreprenor din Timisoara (A.F.A.R), Asociatia Femeilor pentru Oportunitati de Afaceri pentru Femei (A.S.O.A.F), Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin Bucuresti (A.D.A.F), Asociatia Femeilor de Afaceri si Conducatoare de Intreprinderi Brasov (A.F.A.F.C.I.), Asociatia Femeilor de Afaceri NV Cluj (AFA NV- CLUJ) , Asociatia Femeilor pentru Oportunitati de Afaceri pentru Femei- filiala Constanta, Asociatia Femeilor Intreprinzatoare din Romania Bucuresti (A.F.I.R), Asociatia Femeilor din Romania ( A.F.R), Asociatia Femeilor Manager din Rm Valcea (A.F.M.), Asociatia Femeilor de Afaceri din Calarasi (A.F.A), femei de afaceri din Galati.
Presedinta A.F.A.R.- Timisoara, Maria Grapini, originara din Galati a vorbit femeilor de afaceri despre modelul actual al femeii de afaceri din Romania si despre toate domeniile in care o femeie este implicata: familie, cariera profesionala, politica si comunitate.
La sfarsitul evenimentului, in timpul unei plimbari pe Dunare cu o nava de agrement, cateva dintre participante declarau presedintei Asociaţia Femeilor Întreprinzătoare – Galaţi, Gabriela Chiriac: Maria Grapini – "Iti spun ca m-ai facut sa ma mandresc ca sunt galateanca";
Cristina Grigorescu – „In numele AFIR Bucuresti, va felicit pentru organizarea Conferintei si pentru tematica abordata. Am petrecut in compania voastra si a colegelor din CAFA clipe minunate si am aflat lucruri interesante.”
Mihaela Belcin – presedinte ASOAF Constanta: „Multe felicitari fetelor! Ati ridicat mult stacheta facand ca viitoarea Conferinta sa fie o adevarata provocare”;